Goedraad

Website & Online

Wij creëren unieke online ervaringen door website & online strategie

Wij leveren de bouwstenen waarmee jouw bedrijf écht aanwezig is op het internet. Een unieke online ervaring waar jouw doelgroep geen genoeg van kan krijgen. Van Website Ontwikkeling tot SEO en van Logo tot Lettertype, Goedraad is jouw partij.

Website Design & Development

Wij vertalen jouw verhaal in een ijzersterke website. Met onze focus voor een gebruiksvriendelijk en een strak design, kan je als bedrijf weer online voor de dag komen.

We brengen eerst alle wensen uitgebreid in kaart waarna we een strak design ontwerpen. Tevreden? Dan gaan wij aan de slag om jouw nieuwe website in no-time te realiseren. 

Branding

Breng je bedrijf tot leven met behulp van Branding. Met branding geef je een gevoel over aan je doelgroep. Het geeft je bedrijf identiteit waar mensen zich mee kunnen associëren. 

Wij helpen je met het ontwerpen van een Logo, bepalen de juiste Kleuren en kiezen een Lettertype dat echt past bij jouw bedrijf. Dit kunnen we vervolgens verwerken in je website, social media berichten, etiketten, en noem maar op.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wij helpen je hoger te plaatsen in Google door middel van zoekmachine optimalisatie. We kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor je bedrijf en passen deze toe binnen je website. We geven je website structuur, we plaatsen de juiste titel hier, verbeteren een foto daar, en voor je het weet sta je hoger in Google.

Tijd voor een nieuwe Website?
Talk To Us!

Neem eenvoudig contact op met Sander, hij helpt je graag!

Contact

Adres