Strategie Consulting

Het plan achter het effectief behalen uw van doelen met advies op de verschillende strategische niveaus.

Dit is het moment om te kijken naar uw manier van bedrijfsvoering.

Een veranderende wereld zorgt voor kansen en nieuwe uitdagingen. Hoe u hierop inspeelt is bepalend voor het toekomstige succes van uw bedrijf. 

Toenemende globalisatie, digitalisatie en een veranderende economie veranderen het speelveld waar u zich als bedrijf in bevindt. Hoe u met deze veranderingen om gaat kan een uitdaging zijn. Wij kunnen u helpen met het aangrijpen van kansen en het oplossen van uitdagingen, met oplossingen die aansluiten bij de doelen van uw bedrijf.

Onze diensten

Bedrijfsmodel

Wij brengen uw bedrijfsmodel in kaart en werken dit uit tot een visueel canvas. De relaties tussen verschillende onderdelen en stakeholders worden zichtbaar. Zo kunnen we kansen herkennen en zwakke punten in uw bedrijfsmodel versterken.

Bedrijfsstrategie

We kijken naar de strategische doelen die u voor ogen heeft en bepalen een plan om deze doelen behalen. Er word onder andere gekeken naar de verdeling van middelen over verschillende activiteiten zoals bedrijfsinfrastructuur, productie en marketing.  

Digitale Strategie

Het toepassen van digitale middelen om mensen en processen met elkaar te verbinden, zodat bedrijfsprestaties verbeteren. We bepalen een digitale strategie op vier niveaus: interne communicatie; externe communicatie; innovatie; marketing en inzet van big data. 

Groeistrategie

Behaal stabiele groei en behoud volledige controle over uw onderneming. Naast een instroom van nieuwe klanten kijken we naar processen, distributie en communicatie binnen uw bedrijf. Zo is uw bedrijf voorbereid op toekomstige groei en behoudt u de controle.

Sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting