Recruitment Marketing

Met slimme marketingcampagnes vinden we binnen enkele weken de juiste kandidaat voor uw vacature.

Marketing doel

Personeel vinden

Gemiddeld 2-5% van de beroepsbevolking is actief op zoek naar een nieuwe baan, maar ruim 70% is latent op zoek. Wij richten onze marketingcampagnes op deze latent-zoekende beroepsbevolking en weten hen met het juiste aanbod over de streep te trekken.

Met slimme marketing campagnes vinden wij de juiste kandidaat voor jouw openstaande vacature. Wij nemen de eerste stappen uit handen zodat jij tijd hebt voor de leukere stappen van het recruitmentproces.

Onze unieke aanpak

Hoe wij de juiste kandidaten vinden

Aan de hand van interviews en onderzoek bepalen we welke doelgroep het meest geschikt is voor uw vacature. Zo weten we waar we deze doelgroep kunnen benaderen en wat zij belangrijk vinden in een functie of werkgever. 

We bepalen de boodschap waarmee we de doelgroep over de streep gaan trekken om op uw vacature te solliciteren. Hierin verwerken we de waarde die u als werkgever kan leveren in de communicatiestijl van de doelgroep.

Met slimme advertentiecampagnes gaan we zorgen dat onze boodschap terecht komt bij de doelgroep. Vooral LinkedIn is een belangrijk medium omdat we de advertenties heel specifiek kunnen richten op personen die passen bij uw functie. 

Alle sollicitaties die binnen komen gaan door onze filter. Zo garanderen we dat u alleen sollicitanten aangeleverd krijgt die echt voldoen aan uw eisen.

De voordelen

Van recruitment marketing

Mogelijk ook interessant

diensten

Data & Inzichten

Door het verzamelen van data weten we van alles over je klanten. Hier kun je op sturen om nog meer uit je online marketing te halen.

Content & Web Development

We brengen je bedrijf in beeld door middel van fotografie en video. Daarnaast bouwen we ijzersterke websites die de online aanwezigheid versterken.

Online Marketing

De strategie achter het inzetten van online kanalen voor marketing campagnes. Kostenefficiënt adverteren op basis van data.

Wil jij de juiste kandidaten vinden voor openstaande vacatures?

Werkwijze

Hoe wij doelen behalen.

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting