Project Management

Behaal een stabiele instroom van nieuwe klanten, zodat uw bedrijf kan groeien.

Winstgevende groei voor uw bedrijf

Marketing is de motor van iedere onderneming. Zonder klanten geen omzet, zonder omzet geen groei. Een goede marketing strategie is bepalend voor het succes van uw onderneming.

Digital technology has loosened control over brand messages by creating new media channels and social networks. Mergers and acquisitions create overlapping brands within brand portfolios. And the relationships between brands and their customers have now become more open-ended as online discussions extend the brand experience after purchase.

To help manage this complexity and power growth through digital advantage, we bring together deep data analysis and broad experience to take the uncertainty out of the branding process and help clients create great brands.

Wat we voor u kunnen betekenen

Marketing bestaat uit een scala van verschillende onderwerpen die allemaal specifieke kennis vereisen. Onze expertise ligt voornamelijk op de volgende vijf onderwerpen:

  • Branding: Het merk om uw product of dienst heen, waar klanten zich mee kunnen identificeren. Wij helpen u met het creëren van een merk rondom uw bedrijf die de belangrijke doelen en kernwaardes van uw organisatie representeert. Daarnaast zijn wij in staat een merkstrategie op te stellen welke het communiceren en waarmaken van de merkbeloftes van uw bedrijf bevat.
  • Klanten: inzichten, ervaringen en behoud: Het merk om uw product of dienst heen, waar klanten zich mee kunnen identificeren. Wij helpen u met het creëren van een merk rondom uw bedrijf die de belangrijke doelen en kernwaardes van uw organisatie representeert. Daarnaast zijn wij in staat een merkstrategie op te stellen welke het communiceren en waarmaken van de merkbeloftes van uw bedrijf bevat.
  • Communicatie Strategie: Het merk om uw product of dienst heen, waar klanten zich mee kunnen identificeren. Wij helpen u met het creëren van een merk rondom uw bedrijf die de belangrijke doelen en kernwaardes van uw organisatie representeert. Daarnaast zijn wij in staat een merkstrategie op te stellen welke het communiceren en waarmaken van de merkbeloftes van uw bedrijf bevat.
  • Digitale Marketing: Digitale marketing gaat verder dan Het merk om uw product of dienst heen, waar klanten zich mee kunnen identificeren. Wij helpen u met het creëren van een merk rondom uw bedrijf die de belangrijke doelen en kernwaardes van uw organisatie representeert. Daarnaast zijn wij in staat een merkstrategie op te stellen welke het communiceren en waarmaken van de merkbeloftes van uw bedrijf bevat.
  • Pricing: Het merk om uw product of dienst heen, waar klanten zich mee kunnen identificeren. Wij helpen u met het creëren van een merk rondom uw bedrijf die de belangrijke doelen en kernwaardes van uw organisatie representeert. Daarnaast zijn wij in staat een merkstrategie op te stellen welke het communiceren en waarmaken van de merkbeloftes van uw bedrijf bevat.

Hoe kunnen we uw bedrijf helpen?

Vraag naar de mogelijkheden en kom erachter hoe we samen uw uitdaging kunnen oplossen.

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek

Na aanvraag via contactformulier  wordt een gesprek ingepland waarin we kennis maken en graag van u horen tegen welke uitdaging uw bedrijf aanloopt.

2. Projectvoorstel

We maken een projectvoorstel die we aan u presenteren. Samen met u wordt bepaald welke onderdelen binnen de scope van het project vallen.

3. De uitvoering

Op basis van ervaring, onderzoek en data zorgen wij voor een oplossing op maat. Naast tussentijdse presentaties krijgt u toegang tot onze werkmappen zodat u de voortgang altijd kunt bijhouden.  

4. Oplevering

Tijdens de oplevering presenteren wij de op maat gemaakte oplossing die u ook in verslagvorm ontvangt. We kunnen u ondersteunen bij implementatie, of deze volledig voor u realiseren.

5. Nazorg en onderhoud

Afhankelijk van de oplossing is nazorg en onderhoud vereist. Wij staan na oplevering klaar voor vragen, bijsturen en oplossen van eventuele problemen.

Logo Goedraad Consulting

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.