Marketing

Behaal een stabiele instroom van nieuwe klanten met onze expertise op gebied van strategie, campagnes en het verbeteren van uw online zichtbaarheid.

Wij maximaliseren de waarde van uw klanten.

Wij maximaliseren uw klantwaarde door het bepalen van de juiste strategie achter uw merk en marketing. We vertalen de waarde die uw bedrijf levert in een propositie die bij uw klanten aanspreekt. Zo realiseren we een instroom van nieuwe klanten en verhogen de waarde van uw huidige klanten.

De waarde voor u

  1. Een stabiele instroom van nieuwe klanten.
  2. Een team van 12 experts die uw campagnes continu verbetert en altijd voor u klaar staat.
  3. Volledig ontzorgd, alle benodigde marketing kennis onder één dak.

Onze diensten

Doelgroep onderzoek

Behaal kwalitatief betere leads en behoud meer klanten. Met inzichten in uw doelgroep zijn we in staat uw marketing en verkoopproces te optimaliseren.

Marktonderzoek

Ontdek de unieke waarde van uw bedrijf en blijf op de hoogte van nieuwe kansen binnen uw markt. Wij onderzoeken uw positie ten opzichte van concurrenten.

Branding

Word herkend door uw doelgroep en onderscheidt uzelf van de concurrentie. Wij creëren een uniek merk die uw visie en kernwaardes representeert.

Marketingstrategie

Het plan en de stappen achter het behalen van uw marketingdoelen. We zorgen voor een concreet plan of realiseren de volledige implementatie. 

Advertentie campagnes

Behaal groei door een instroom van nieuwe klanten met onze advertentiecampagnes op Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. We kijken welk kanaal past bij uw doelgroep en vertalen uw waarde in een propositie die aanspreekt bij uw klanten.

Google Partner

Facebook Marketing Partner

LinkedIn Marketing Partner

Web development

Het genereren van meer conversies en sales met een ijzersterke website. We verbeteren uw huidige website of creëren een nieuwe website van A tot Z.

Content strategie

De strategie achter het inzetten van social media om organische groei te behalen. We creëren een strategie voor interessante content dat inspeelt op trends binnen uw markt.

Sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting