Reduceren van kosten

Het structureel verlagen van kosten door middel van de juiste technieken.

Hoge kosten zijn de basis voor problemen

Een onderneming runnen is een geweldige uitdaging, maar brengt ook een hoop kosten met zich mee. Er zijn verschillende manieren om hier op te besparen.

Kostenreductie betreft het nemen van beslissingen die ertoe moeten leiden dat de kosten binnen een bepaalde organisatie of afdeling dalen. Het begrip kostenreductie wordt vaak in negatieve zin gehoord en uitgelegd. Echter zijn wij er om te bewijzen dat het ook in positieve zin gezien kan worden. Er zijn verschillende manieren om kosten te besparen zonder de traditionele pijnpunten. Dit doen we door middel van verschillende technieken, denk hier bij aan de meest bekende ‘Lean six sigma’ techniek.

Onze diensten

Processen optimaliseren

Het verbeteren van processen met als doel efficiëntie verhogen, kosten verlagen en klantwaarde vergroten. Met efficiënte processen kunnen middelen en personen effectiever ingezet worden.

Supply chain management

Het effectief inrichten van uw winkel / magazijn met behulp van data. Zo kan er efficiënter gewerkt worden waardoor bespaard wordt op arbeid en ruimte.

Automatisering

Zet uw personeel effectiever in door het automatiseren van repetitieve administratieve taken. Zo kunt u besparen op arbeid.

Klantwaarde verhogen

Verspilling, of hetgeen wat geen waarde toevoegt voor de klant reduceren door invoering van de ‘just in time‘ denkwijze. Hiermee worden wachttijden gereduceerd, voorraden verlaagd en dubbel werk verminderd.

Campagnes optimaliseren

Doordat wij onze advertentiecampagnes voortduren optimaliseren wordt uw budget optimaal benut. Zo kunnen wij kostenefficiënte groei realiseren door een instroom van nieuwe klanten via Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. 

Sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting