Reduceren van kosten

Het structureel verlagen van kosten door middel van de juiste technieken.

Efficiëntie is groei

Hoge kosten zijn de basis voor problemen

Een onderneming runnen is een geweldige uitdaging, maar brengt ook een hoop kosten met zich mee. Er zijn verschillende manieren om dit op te lossen.

Kostenreductie betreft het nemen van beslissingen die ertoe moeten leiden dat de kosten binnen een bepaalde organisatie of afdeling dalen. Het begrip kostenreductie wordt vaak in negatieve zin gehoord en uitgelegd. Echter zijn wij er om te bewijzen dat het ook in positieve zin gezien kan worden. Er zijn verschillende manieren om kosten te besparen zonder de traditionele pijnpunten. Dit doen we door middel van verschillende technieken, denk hier bij aan de meest bekende ‘Lean six sigma’ techniek.

De voordelen

Van kosten reductie

Mogelijk ook interessant

diensten

ICT & Data

We zetten automatisering, software en data in om processen efficiënter uit te voeren en de communicatie binnen het bedrijf te verbeteren.

Procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie is het veranderen – en daarmee verbeteren – met als doel efficiency te vergroten, kosten de verlagen en klantwaarde te vergroten.

Online Marketing

Digitale kanalen inzetten om jouw ideale klanten te bereiken. Met marketing campagnes en websites gebaseerd op data bespaar je op marketing kosten.

Sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Werkwijze

Hoe wij doelen behalen

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting