Innoveren

Winstgevende groei door een stabiele instroom van nieuwe klanten. Resultaat behalen begint met de juiste strategie.

Winstgevende groei voor uw bedrijf

De groei van een onderneming wordt grotendeels bepaald door de markt waarin een bedrijf opereert. De beslissing in welke markt een bedrijf zich positioneert is cruciaal.

Daarnaast zorgt de opkomst van nieuwe digitale technologieën in combinatie met het snel veranderende gedrag van klanten voor ontwrichting in het marketinglandschap. Dat biedt kansen voor startups en innovatieve bedrijven die hier op inspringen. Wie achterblijft gaat dat op de langere tijd betalen in resultaat. 

Voeg je header hier toe

Wat we voor u kunnen betekenen

  • Marketingstrategie: Strategie gaat over knopen doorhakken en de juiste beslissingen maken. Om dit effectief te doen is de benodigde expertise. Onze klantgerichte aanpak in combinatie met up-to-date kennis helpen wij u met het maken van de juiste beslissingen. Deze beslissingen vormen een strategie die wij vertalen tot een concreet plan. Zo kunt u er echt zijn voor uw klanten en kan uw onderneming aan de eindstreep winstgevende groei behalen.
  • Merkpositionering: uw merk is de representatie van uw boodschap en kernwaardes. Het zorgt ervoor dat klanten zich met uw bedrijf kunnen identificeren. Door te kijken naar de markt en concurrentie in combinatie met uw kernwaardes en visie kunnen we u ondersteunen bij het bepalen van een merkstrategie. Uw klant verdient het beste merk, uw merk. Met een duidelijk communicatieplan zorgen we dat uw merk daadwerkelijk terecht komt bij de klant.
  • Klanten: inzichten, ervaringen en behoud: Wie zijn mijn klanten? Welke stappen doorgaan mijn klanten? Welke beslissingen maken mijn klanten voordat ze over gaan tot aankoop? Antwoorden op deze vragen zijn cruciaal voor het effectief bereiken van uw klanten en verkopen van uw product of diensten. Wij kunnen u ondersteunen bij het beantwoorden van deze vraagstukken. Dat doen wij door het bepalen van ‘buyer persona’s’, ‘customer journey’ en ‘buyer journey’.
  • Campagnes: Wanneer de doelgroep, het aanbod en strategie in kaart gebracht zijn wordt het tijd uw merk, producten en diensten te communiceren. Dit kunnen wij voor u realiseren door het uitvoeren van marketingcampagnes op alle benodigde kanalen, zodat u er zeker van bent uw klanten bereikt worden. Onze digitale campagnes vertalen de kwaliteit en ambities van uw bedrijf in een propositie die aanspreekt en aankomt bij uw doelgroep.  

Hoe kunnen we uw bedrijf helpen?

Vraag naar de mogelijkheden en kom erachter hoe we samen uw uitdaging kunnen oplossen.

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek

Na aanvraag via contactformulier  wordt een gesprek ingepland waarin we kennis maken en graag van u horen tegen welke uitdaging uw bedrijf aanloopt.

2. Projectvoorstel

We maken een projectvoorstel die we aan u presenteren. Samen met u wordt bepaald welke onderdelen binnen de scope van het project vallen.

3. De uitvoering

Op basis van ervaring, onderzoek en data zorgen wij voor een oplossing op maat. Naast tussentijdse presentaties krijgt u toegang tot onze werkmappen zodat u de voortgang altijd kunt bijhouden.  

4. Oplevering

Tijdens de oplevering presenteren wij de op maat gemaakte oplossing die u ook in verslagvorm ontvangt. We kunnen u ondersteunen bij implementatie, of deze volledig voor u realiseren.

5. Nazorg en onderhoud

Afhankelijk van de oplossing is nazorg en onderhoud vereist. Wij staan na oplevering klaar voor vragen, bijsturen en oplossen van eventuele problemen.

Logo Goedraad Consulting

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.