ICT Consulting

Bedrijfsdoelen behalen door het optimaal inzetten van data en informatietechnologieën.

Onafhankelijk en deskundig ICT advies

Technologie is van groot belang in onze samenleving. Maar door alle snelle ontwikkelingen en het gebrek aan expertise verliezen veel organisaties het overzicht. Goedraad consulting levert advies op het snijvlak van business, organisatie, ICT en informatiemanagement.

Hoe stel je nou een goede ICT-strategie op? Het belangrijkste is dat je technologie in lijn is met de algehele strategie van je organisatie en de primaire processen ondersteunt. Wij starten het ICT-advies bij de huidige situatie en stellen samen met jou een doel op voor jouw organisatie. Zo begeleiden we bij alle onderdelen van de implementatie van proces en automatiseringsoplossingen. Goedraad koppelt functionele behoeften aan informatievoorzieningen en -systemen en zorgt dat een makkelijk en toegankelijk ICT-beheer wordt gewaarborgd.

Onze diensten

Risicoanalyse

Welke invloed heeft een plan, een wijziging, of nieuwe wet- en regelgeving op uw organisatie? Wij analyseren de risico’s op gebied van ICT. 

Supply chain management

Het effectief inrichten en bijsturen van een magazijn of winkel op basis van data. Advies en/of implementatie met ondersteuning van applicaties.

Business intelligence

Het effectief inzetten van data binnen uw bedrijf. Door middel van dashboards geven we inzicht in de actuele status van uw bedrijf. Met deze data kunnen voorspellingen gemaakt worden van de toekomst, waar uw organisatie op in kan spelen.

Automatisering

Zet uw personeel effectiever in door het automatiseren van repetitieve administratieve taken. Met behulp van robots en slimme technieken is het mogelijk deze, vaak tijdrovende, taken te automatiseren. 

Implementatie

Van advies tot implementatie, wij kunnen uw organisatie ondersteunen over de volledige breedte van ICT.

ICT is breed

Heeft u een andere uitdaging dan hier omschreven? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting