Bedrijfsgroei in tijden van een krappe arbeidsmarkt.

Groeien met uw bedrijf in tijden van een krappe arbeidsmarkt. Onze efficiënte groeistrategie combineert het verhogen van uw efficiëntie met het maximaliseren van uw klantwaarde.

Behaal meer omzet en winst met uw huidige personeel.

U wilt vooruit met uw bedrijf. U heeft voldoende middelen, kennis of klanten beschikbaar om te groeien, alleen mist u de handen om dit te vervullen. Met onze efficiënte groeistrategie kunt u een hogere omzet of meer winst behalen, zonder extra personeel nodig te hebben.

Door processen te verbeteren en automatiseren met behulp van ICT haalt u het uiterste uit uw bedrijf. U bent in staat meer werk uit te voeren met de huidige mensen binnen uw bedrijf, waardoor uw output toeneemt. Door het juist inzetten van marketing weten wij deze extra output aan uw doelgroep te verkopen. Dit biedt mogelijkheden tot groei, ook in tijden van een krappe arbeidsmarkt.

De waarde voor u

  1. Behaal meer omzet door het verhogen van uw klantwaarde en verhogen van uw output.
  2. Behaal hogere winst door processen te optimaliseren en kosten te verlagen.
  3. Verhoog uw efficiëntie door processen te automatiseren en personeel effectiever in te zetten.
  4. Word volledig ontzorgd doordat wij alle benodigde stappen voor u kunnen uitvoeren. Van het automatiseren van processen tot het runnen van advertenties.

Wij kijken naar de situatie binnen uw bedrijf. Afhankelijk van uw doelen adviseren wij welke stappen u het beste kunt nemen. Samen maken we daarna het plan hoe we uw doelen gaan realiseren. 

Onze diensten

Marketing

Een instroom van nieuwe klanten met de juiste propositie. Van marktonderzoek tot het runnen van advertentiecampagnes, we bepalen een strategie die aansluit bij uw doelen.

ICT

Of het gaat om een ERP pakket of andere software, de juiste ICT strategie is het hart van iedere organisatie. Wij selecteren en implementeren het ICT pakket dat het best aansluit bij de gestelde doelen binnen uw bedrijf. 

Automatiseren

Zet uw personeel effectiever in door het automatiseren van repetitieve administratieve taken. 

Supply chain management

Het effectief inrichten van uw magazijn of winkel, efficiënt omgaan met voorraden, en het verbeteren van uw positie tussen leveranciers en afnemers.

Business intelligence

Het effectief inzetten van data binnen uw bedrijf. U krijgt inzicht in de actuele prestaties van uw bedrijf met dashboards. Hier kunt u uw bedrijf op sturen. 

Procesoptimalisatie

Het verbeteren van processen met als doel efficiëntie verhogen, kosten verlagen en klantwaarde vergroten. Dit doen we met het verbetermodel dat het best aansluit bij uw doelen.

Sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Onze werkwijze

1. Strategiegesprek en projectvoorstel

Na kennis gemaakt te hebben met u, uw bedrijf en uitdaging maken we een passend projectvoorstel.

2. Uitvoering van het project

Op basis van ervaring, onderzoek en data vinden wij een oplossing op maat. Met toegang tot onze werkmappen kunt u de voortgang bijhouden.

3. Oplevering en onderhoud

We presenteren de oplossing en overhandigen de oplossing. We staan klaar voor vragen en lossen problemen op.

Info

Blijf op de hoogte

Ontvang actuele trends en inzichten die relevant zijn voor uw organisatie.

Logo Goedraad Consulting